maanantai 12. tammikuuta 2015

1. Muutto uuteen kotiin

Moikka!

Nyt on muutto vihdoin virallisesti tehty ja melkein kaikki tavaramme ovat matkanneet Kaliforniasta Louisianaan. Uusi talomme on ihana ja tallien rakennus on kovassa vauhdissa. Treenitalli ja yksityistalli alkavat olla jo valmiita. Myyntitalli on vielä kesken ja siitostalli on kokonaan rakentamatta. Pidämme siitostallin tontin tyhjillään vielä ainakin jonkin aikaa, sillä kilpahevosemme vasta aloittelevat kisauraansa.

Olen päässyt sisustamaan uutta kotia ja onneksi kaikki alkaa olla talolla valmista, sillä hevosia on saapumassa lähipäivinä useampi kappale. Treenitallissa asustelee jo Calle, mutta sekä treenitalliin, että yksityistalliin on tulossa uusia asukkaita monin kappalein. Nyt arki on ollut rentoa kun olen saanut hoidettua yhden hevosen helposti yksin, mutta voi sitä mylläkää mikä alkaa kun tallit täyttyvät!
Etsin tällä hetkellä aktiivisesti tallityöntekijöitä ja ratsuttajaa. Ratsastan toki itse pääasiassa hevosillani ja apunani ovat myös valmentajat Jack O'Hara ja Leslie Emerson, mutta tallitöihin ja hevosten hoitamiseen tulen kyllä tarvitsemaan lisätyövoimaa.

Otan tänään kuvia talosta ja lisään niitä teille. Tänään myös luultavasti saapuvat uudet yksityiset: new forest tamma Lockwood Adelei, ratsuponitamma Dreamhill Piece of My Soul ja arabitamma Summerstar.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti